FAQ

FAQ

Algemeen

Rondt is een bedrijf dat (gebruikte) elektronica koopt, verkoopt en te huur aanbied. Wil je je elektronica verkopen aan Rondt? Stuur ons een paar foto’s van je product via WhatsApp of Facebook Messenger. Vermeld hierbij de naam, het merk en ook hoe oud het product is. Vervolgens ontvang jij vrijblijvend een prijsvoorstel, komen wij jouw product halen op het moment dat het jou uitkomt en betalen wij je op de door jou gekozen manier uit.

Contact opnemen kan via de contactpagina.

Verkopen

Wij doen ons best om jou een eerlijke prijs te geven voor jouw product(en). Afhankelijk van onder andere de leeftijd, de staat en het aanbod van het product, bepalen wij de prijs die wij betalen voor jouw product.

Ja, dat is geen enkel probleem. We kunnen dit op verschillende manieren voor je organiseren:
1. Je verkoopt rechtstreeks je elektronica aan Rondt.
2. Rondt zorgt voor de verkoop van je elektronica in ruil voor een fee. Neem contact op via een van de kanalen op de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

Nadat wij een apparaat bij jou opgehaald hebben, maken we deze grondig schoon en waar nodig voeren wij reparaties uit zodat het apparaat weer in topconditie is. Vervolgens zetten wij het product te koop of bieden wij het product te huur aan via diverse tweedehands verkoopkanalen en ons netwerk.

Huren

Je hebt garantie zolang het contract duurt. Gaat het product kapot en is dit niet jouw schuld? Dan zorgen wij binnen 3 werkdagen voor een oplossing zodat je weer aan de slag kunt.

Voor elk product betaal je een borgbedrag. 

Rondt zal nooit vragen naar wachtwoorden of andere persoonsgegevens. Het installeren van de apparaten gebeurt ook onder jouw toezicht waardoor dit veilig verloopt.

Je betaalt een eigen risico per apparaat. Het is ook mogelijk om het apparaat te verzekeren tegen diefstal.

Rondt blijft te allen tijde eigenaar van de apparaten die zij uitgeven. Dit betekent dat een apparaat na de contractduur weer terug gaat naar Rondt.

Wanneer het apparaat binnen 14 dagen niet bevalt kun je deze omruilen voor een ander apparaat. Jouw maandbedrag wordt dan opnieuw berekend afhankelijk van het verschil in waarde tussen het nieuwe en oude apparaat.

Normale gebruikersschade, zoals minimale krasjes, deukjes of slijtage is geen probleem. Bij grote schades zoals barsten, deuken of andere grote beschadigingen zullen de reparatiekosten ingehouden worden tot een maximum bedrag van de betaalde borg.

Laat dit ons dan tijdig weten. Bij een bewezen dusdanige verandering van de situatie waardoor de rekening niet betaald kan worden, kan het contract opgezegd worden en de apparatuur teruggeleverd worden aan Rondt.