FAQ

1. Wat is Rondt?

Rondt is een bedrijf dat jouw gebruikte elektronica koopt en verkoopt. Stuur ons een paar foto’s van je product op via Whatsapp of Facebook Messenger. Vermeld hierbij de naam, het merk en ook de hoe oud het product is. Vervolgens ontvang jij vrijblijvend een prijsvoorstel en komen wij jouw product halen op het moment dat het jou uitkomt!

2. Hoe neem ik contact op met Rondt?

Contact opnemen kan op via de kanel die staan op de contactpagina.

3. Hoe bepaalt Rondt haar prijzen?

Wij doen ons best om jou een eerlijke prijs te geven voor jouw product(en). Afhankelijk van onder andere de leeftijd, de staat en het aanbod van andere partijen bepalen wij de prijs die wij betalen voor jouw product.

4. Kan mijn bedrijf ook gebruikte elektronica verkopen aan Rondt?

Ja, dat is geen enkel probleem. We kunnen dit op verschillende manieren voor u organiseren: 1. U verkoopt rechtstreeks uw elektronica aan Rondt. 2. Rondt zorgt voor de verkoop van uw elektronica in ruil voor een fee. Neem contact op via een van de kanalen op de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

5. Wat doet Rondt vervolgens met de elektronica?

Nadat wij een apparaat bij jou opgehaald hebben maken we deze grondig schoon en waar nodig voeren wij reparaties uit zodat het apparaat weer in topconditie is. Vervolgens zetten wij het product weer te koop via diverse tweedehands verkoopkanalen en ons netwerk.