Over Rondt

Rondt Zwolle Martijn van Dijk

Het gezicht van Rondt

Dit is Martijn, oprichter van Rondt. Al een tijdje zorgt hij voor een tweede thuis voor elektronische apparaten en doet dit sinds 2020 onder de noemer Rondt. Bij Rondt staat eerlijk zakendoen en circulariteit hoog in het vaandel!

6+

jaar ervaring in de circulariteit

Voor elk product een duurzame oplossing​

Voor de producten die bij ons binnenkomen, zijn verschillende mogelijke duurzame recycle opties. Per product kijken we wat het meest passend is.

Onze reis naar de elektronica van de toekomst

Wij kunnen niet vanaf dag één de circulaire elektronica van de toekomst maken. We hebben meer informatie nodig over waar de consument echt behoefte aan heeft. Daarom onderscheidt Rondt zich in drie fasen:

De verkenning

In deze fase onderzoeken wij of jij eigenlijk wel zit te wachten op circulaire producten. En is de service die wij bieden passend bij jou als klant?

De correctie

In deze fase kennen wij jou (onze klant) heel goed en weten wij precies wat je wel en niet wilt. Zo kunnen wij onze dienstverlening optimaal afstemmen op jouw behoeften.

We gaan los!

In deze fase gaan wij (samen met leveranciers) écht circulaire elektronica ontwikkelen en te huur aanbieden! Zo verkleinen we samen de afvalberg.